U međuvremenu: Što napraviti dok čekate svoju veliku ljubav?

Postoji taj procjep, vremenski, prostorni, a ja bih zapravo rekla energetski, koji se događa kada osjećamo da smo spremne za susret s našom osobom, s gospodinom pravim, srodnom dušom, dušom partnerom… Imenujte ga onako kako vi osjećate da trebate, i tog susreta u fizičkom smislu.

To je vrijeme koje mnoge žene, mnoge osobe da to kažemo tako slikovito, provode u čekanju i traženju i apsolutnoj posvećenosti tom trenutku s idejom da će se njihov sjajni život dogoditi tek kad sretnu tu osobu.

A to je baš ono što tu osobu ne dovodi još. Tj. susrećete različite muškarce ali koliko god da su zanimljivi i sjajni, osjećate da to ipak nije to. Ili se veze brzo rasplinu, ili već poznajete tu svoju osobu i stalno se susrećete i sudarate a nikako da se poklopite.

Prvi susret je susret vas i vas

U čemu je zapravo stvar? I što je to što zapravo učim polaznice svojih tečajeva i coachinga?

Stvar je u tom čekanju a ne življenju. Stvar je u odgađanju sebe sada, zbog neke ideje buduće sretnije verzije sebe, koja će postojati tek kad sretnete njega.

Međutim, nećete ga susresti dok ne sretnete sebe, dok ne krenete s aktivnim koracima življenja svog života i svega što vas čini cjelovitima i sretnima.

Posao, putovanja, izlasci, druženja, čitanje zanimljivih knjiga, edukacije, tjelovježba, šetnje i izleti u prirodi, sve ono što vas istinski veseli i što tek otkrivate.

Živjeti svoj život sada

Dat ću svoj primjer, sada sam istinski u fazi života kada mogu reći da počinjem živjeti punim plućima. Kad pokrećem projekte o kojima sam sanjala, kad radim vrijedno kao pčelica i s toliko entuzijazma da to ne mogu riječima opisati, kad se bavim svojim zdravljem i uživam u dugim šetnjama, u vježbanju, u zdravoj prehrani ali isto tako uživam i u kolačima koje obožavam spremati. Uživam u čitanju fantastičnih knjiga ali i pisanju istih za vas.

Uživam u druženju, uživam u prijateljstvima koje imam i u svom životu kako nikada do sada nisam uživala. Osjećam kao da nikad nisam toliko bila ja – ja, koliko sam sada. A svakog dana sam sve više ta najbolja verzija sebe. Zbog sebe. Ne zbog ideje veze s nekim.

I slaže mi se sve.

Ispunjenost i cjelovitost

To je to što trebate postići, to je emocija ispunjenosti kojoj trebate težiti, jer kao odraz nje doći će spoj s vašim muškarcem, onim za kojeg ćete s ponosom reći – on je moja osoba, moj gospodin pravi.

Na vama je da spoznate da vi niste ničija polovica, vi ste već cjeloviti. A ljubav tj. partnerstvo je refleksija te cjelovitosti.

Divno je usklađivati se s emocijom ljubavi, prepoznati da vi to jeste i živjeti je u punini svog bića, ali isto tako vaš je zadatak osvijestiti da trebate živjeti svoj život zbog sebe, ne zbog nekog futura kojem težite.

Sve što radite, radite jer se zbog toga osjećate dobro

Nemojte ići u teretanu samo zato da biste nešto nekome dokazale, da biste imale tijelo koje će se možda svidjeti nekom njemu, vježbajte zato što se zbog toga dobro osjećate, zbog svog zdravlja i samopouzdanja.

Ako niste za teretanu nego ste više osoba za prirodu poput mene, uživajte u tome. U brzom hodu ili laganoj šetnji ili joggingu… Nije važno koja je vaša aktivnost, važno je da je radite zbog sebe, ne zbog ideje o nekom drugom, ne zbog ideje da ćete se nekome više svidjeti ovakva ili onakva.

Imajte na umu da vaš idealni muškarac nije tip koji vam prigovara zbog celulita ili podočnjaka. Vaš idealni muškarac je osoba koja razumije da ste samo ljudsko biće i voli to kod vas.

Dokle god težite idealu, vi zapravo živite u strahu od odbacivanja i privlačite osobe koje će vam trigerirati te strahove.

Isto je i s čekanjem da krenete na neki tečaj, plesa npr. jer kao u dvoje će biti bolje učiti plesati tango.

Ali vi želite plesati zbog sebe, zbog toga što vas to privlači i veseli i ne trebate čekati nekog muškarca da krene s vama. Trebate krenuti zbog sebe, pa ćete na tom tečaju možda upoznati nekog genijalnog tko će dijeliti vašu strast.

Razumijete?

Biti svoja osoba

Poanta je postati svoja osoba, koja zna što želi i što je usrećuje svakoga dana i tada ćete i emotivno i duhovno i tjelesno i vibracijski biti match sa svojom osobom.

Ovo vrijeme nemojte gledati kao čekanje, gledajte kao vrijeme pripreme, vrijeme uživanja u svom životu, vrijeme kada postajete tko zaista želite biti, da biste živjele ispunjene živote u dvoje.

Jer ako se ne pronađete, ne nađete stvari koje vas usrećuju, ne osjetite tu cjelovitost i ljubav u vlastitom biću, nećete se poklopiti s gospodinom pravim. Čak i ako se poklopite, razdvojit ćete se, jer nećete biti match.

Nadam se da sam malo pojasnila u čemu je “kvaka” i da će vam sad to “čekanje” biti lakše.

Ako želite raditi sa mnom i pronaći svoje odgovore, mijenjati uvjerenja ili jednostavno zaokružiti znanje koje već imate, slijedi popis seminara i izazova koje održavam u narednim mjesecima.

Veselim se radu s vama!

S ljubavlju,

M.


Seminari i izazovi, raspored:

20. travnja – Mala škola flerta

Seminar traje 8 dana i uključuje coaching session (savjetovanje), cijena 150€

lionmedia.hr/proizvod/online-seminar-mala-skola-flerta/

20. travnja – Love change

Izazov traje 14 dana, cijena 70€

lionmedia.hr/proizvod/dvotjedni-izazov-love-change/

01. svibnja – 30 dana

Izazov traje 30 dana, cijena 30€

http://lionmedia.hr/…/izazov-30-dana-mijenjanje…/

15. svibnja – VIP Heart Talk program

Program traje 3 mjeseca i early bird cijena do 1.5. je 200,00€

Cijena od 1.5. do 15.5. 350€

lionmedia.hr/proizvod/vip-heart-talk-program/

Za vrijeme trajanja VIP Heart Talk programa ostali seminari se neće održavati. Mogući su jedino kraći izazovi ovisno o tome koliko ću imati vremena za njih.

Duologija Beskraj: Tama i Svjetlo, uvod su u seminare i izazove koje radim a pripremam vam i priručnik o ljubavi i mijenjanju uvjerenja o sebi i o odnosima.

Knjige također potražite na lionmedia.hr/trgovina

Upiti za coaching su otvoreni tijekom travnja i svibnja, a tad slijedi stanka. Dakle srpanj i kolovoz su mjeseci kad coachinga nema.

Upiti na info@marijaklasicek.com ili via marijaklasicek.com